(Szarka)lábjegyzet: Ba vagy Gomis? Mindkettő???

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.08.29. 16:08
A tegnapi nap egyik fő pletykáját mára több újság és netes oldal is átvette, miszerint a vezetőség újra érdeklődik Bafétimbi Gomis iránt...

A tegnapi nap egyik fő pletykáját mára több újság és netes oldal is átvette, miszerint a vezetőség újra érdeklődik Bafétimbi Gomis iránt, és emellett a Chelsea-nél könnyen létszám felettivé váló Demba Ba megszerzése is téma. Ba-val kapcsolatban több alternatíva is szóba került. Kölcsön lehetne venni 3 millió fontért az aktuális szezonra, esetleg valami elővásárlási opcióval, vagy pedig 10 millió fontért meg lehetne venni.Bafétimbi Gomis iránt, és emellett a Chelsea-nél könnyen létszám felettivé váló Demba Ba megszerzése is téma. Ba-val kapcsolatban több alternatíva is szóba került. Kölcsön lehetne venni 3 millió fontért az aktuális szezonra, esetleg valami elővásárlási opcióval, vagy pedig 10 millió fontért meg lehetne venni.

Az, hogy vele mi lesz nagyban függ a Gomis-ügy kimenetelétől. Eredetileg az volt a hirtelen jött terv, hogy Ba-t akkor vesszük kölcsön, ha Gomis-t nem sikerül megszerezni. Télen meg lehet még egyszer próbálni, illetve nyáron, amikor szabadon igazolható. Most már azonban szó van arról, hogy akár mindketten érkeznének, illetve ha a Ba ügyletet előbb sikerülhetne nyélbe ütni, mint Gomis dolgában dűlőre jutni, akkor a "raszta franciára" eleve csak nyáron fókuszálna a vezetőség.

Egyik játékos sem egy leányálom, elsőrangú primadonnák. A Lyon lehet, hogy a BL kiesés után most még szívesebben szabadulna a magas fizetésű Bafé-tól, aki azonban sokat akar keresni.

Nála egyértelműen a gázsin bukhat meg a biznisz.

Nos, Ba ha kölcsönbe jönne, akkor a fizuja maradna, és biztosan többet játszana, mint Mourinho-nál a Chelsea-ben. Szerették is Newcastle-ben, tehát szerintem nem lenne ellenére a visszatérés. A megvásárlása esetén vele is mehetne a harc, mert a londoni fizuját szerintem nem ajánlanák fel neki.

Ha meg mindketten jönnének, akkor valakit el kellene még adni, mert Ameobi, Ba, Cissé, Gomis, Gouffran és Remy már kicsit sok lenne, lássuk be.

Az egyeztetés, agyalás tehát folyik és közben akkor még az állítólag megfigyelt Ayew-ről az elmúlt napokban hallgatnak.

Akármit is írnak az újságok, szerintem kizárt, hogy mindkettő egyszerre érkezzen, sőt jó ha egy még beesik, aki inkább talán Ba lesz.

Szerintetek?

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik