Video Link: Motherwell 2 : 4 Newcastle - Haris Vuckic De Ja Vu

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 08:07
Tegnap este lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Newcastle, és egy gólgazdag találkozón sikerült 4:2-re legyőzni a skót Motherwell...

Tegnap este lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Newcastle, és egy gólgazdag találkozón sikerült 4:2-re legyőzni a skót Motherwell csapatát.

Video összefoglaló itt:

Motherwell 2 - 4 Newcastle

Yanga-M'Biwa az ideiglenes csapatkapitány

A mérkőzésből messzemenő következtetéseket kár levonni, de legalább sok gólt láthatott a 4.475 néző (1.012 Newcastle szurkoló)

A meccsen az alábbi hadrendeket láthattuk (volna, ha lett volna TV közvetítés):

Kicsit De Ja Vu érzésem volt ahogy néztem az összefoglalót. Két éve a Columbus Crew ellen az amerikai túrán Haris Vuckic hatalmas góllal jelezte, "itt vagyok, az első csapatban akarok játszani!". Utána azonban megsérült, és tavasszal már csak a Cardiff-ban bizonyíthatott.

Tavaly Vuckic továbblőtte a Newcastle-t az EL-be az Atromitos ellen, jól, a termetéhez képest lendületesen játszott. Arról cikkeztek, hogy eljött az ideje, de megint megsérült, és kimaradt az egész szezon.

Tegnap megint jól játszott a jövő hónapban a 21. életévét betöltő támadó középpályás. Félve kérdezem, lehet, hogy most jött el az ő ideje?

A felkészülés Portugáliában folytatódik szombaton, a Rio Ave elleni mérkőzéssel, elvileg a tegnap hiányzó alapemberekkel - és talán egy-két új igazolással - kiegészülve.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik