(Szarka)lábjegyzet: St. Mirren kipipálva; Ne mondjunk le még egyik célpontunkról sem

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.31. 12:07
Tegnap Papiss Cissé és Mathieu Debuchy góljaival a Newcastle 2:0-ra legyőzte a St. Mirren együttesét egy tökéletesre sikerült edzőmeccsen. Pardew...

Tegnap Papiss Cissé és Mathieu Debuchy góljaival a Newcastle 2:0-ra legyőzte a St. Mirren együttesét egy tökéletesre sikerült edzőmeccsen. Pardew elégedett volt mindennel, és azt is elmondta, hogy egyáltalán nem frusztrált amiatt, hogy nem sikerült még senkit sem igazolni. Jó neki.Papiss Cissé és Mathieu Debuchy góljaival a Newcastle 2:0-ra legyőzte a St. Mirren együttesét egy tökéletesre sikerült edzőmeccsen. Pardew elégedett volt mindennel, és azt is elmondta, hogy egyáltalán nem frusztrált amiatt, hogy nem sikerült még senkit sem igazolni. Jó neki.

A sajtó (főleg a francia) közben tovább kavarja a kását. Az új nevekkel (Niang, Erdinc) egyelőre nem is foglalkoznék, hiszen Abuameyang Dortmund-hoz szerződése óta van nekünk három favoritunk is, Gomis, Bent és Remy személyében. Valamilyen szinten mindet elbuktuk már, és mégis könnyen lehet, hogy nemsokára leigazoljuk őket. Vagy legalább is kettőt a háromból.

Kezdjük Bafétimbi Gomis-szal. Pierre Menes, a Canal újságírója volt az első, aki pár napja tudósított arról, hogy a Lyon visszadobta a Newcastle ajánlatát. A Twitter-en pedig megtoldotta a sztorit azzal, hogy a játékos már megegyezett a Newcastle-vel, tehát ha a Lyon rábólintott volna a vételárra, akkor rendben lett volna az igazolás. A Daily Star át is vette a hírt, annak rendje és módja szerint, így a Sky Sports honlapján is megjelent. Ehhez képest mai Facebook és Twitter huszárok arról beszélnek, hogy a Lyon elnöke elfogadta a Newcastle ajánlatát. Hogy az elutasítottat, vagy egy újat, az nem derült ki. Zavaros a sztori, de nagyon úgy néz ki, hogy nincs még vége.

A másik delikvensünk Darren Bent. A 29 éves csatárért élénken érdeklődik a Fulham is, de úgy tűnik Joe Kinnear sem tett még le a megszerzéséről. Ed Harrison blogja tudni véli, hogy JFK ma személyesen találkozik a csatárral, hogy Newcastle-be csábítsa. Az eddig csendes sztori most felpezsdülhet kicsit.

Végül pedig itt van a januárban már majdnem megszerzett Loic Remy, akivel kapcsolatban egyre valószínűbb, hogy egy kölcsönvételi szerződést próbál kötni a vezetőség a QPR-rel. Véleményem szerint egész egyszerűen ő a "C terv", és így a megvásárlása csak akkor kerülhet szóba, ha sem Gomis, sem Bent leigazolása nem sikerül.

Akárki is jön, gyorsan fel kell vennie a ritmust, hiszen már csak két edzőmeccs van hátra, és a Rangers (08.06.) majd a Braga (08.10.) elleni találkozók után jön az iszonyatosan nehéz nyitómeccs augusztus 19-én a Manchester City vendégeként.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik