(Szarka)lábjegyzet: Shola szárnyal; A Gomis ügy véget ért?

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.29. 12:07
Kezdjük a másodikkal. A Sky Sports saját forrásaira hivatkozva (szerintem valójában a nyáron már elég sok kamu infóval szolgáló a francia...

Kezdjük a másodikkal. A Sky Sports saját forrásaira hivatkozva (szerintem valójában a nyáron már elég sok kamu infóval szolgáló a francia sajtóban lehozott cikkek alapján, pl: L'Equipe) kijelentette, hogy a Newcastle lemondott Bafétimbi Gomis megszerzéséről, és mostantól Loic Remy a fő célpont.Sky Sports saját forrásaira hivatkozva (szerintem valójában a nyáron már elég sok kamu infóval szolgáló a francia sajtóban lehozott cikkek alapján, pl: L'Equipe) kijelentette, hogy a Newcastle lemondott Bafétimbi Gomis megszerzéséről, és mostantól Loic Remy a fő célpont.

Egyrészt a Newcastle részéről nem erősítették meg a hírt, másrészt a két csatár együttes érkezése sem zárja ki egymást. A QPR-nél hétvégén megszellőztették, hogy ezen a héten két játékos kölcsönadásáról döntenek. Nos, Pak Ji-Sun a következő szezonra a PSV játékosa lesz, egy tehát kipipálva. Remy lesz a másik?

Reggel Alan Pardew a következőket mondta a helyi sajtónak:

"Annyit tudok mondani, hogy nem beszéltem Joe-val Gomis esetéről az elmúlt két napban. Hagytam őt, Mike Ashley-t, és a vezetőséget, hogy próbáljanak csatárt igazolni. Ma beszélek Joe-val, hogy hogyan állunk."

Ennyi ami hivatalos, amellett persze, hogy a Lyon visszadobta kb. 6.9 millió fontos ajánlatot. Ez alapján ne szaladjunk annyira előre, hogy kijelentsük vége a tárgyalásoknak.

Remy esete meg teljesen független ettől, mert Pardew eleve két csatárt akart (Cissé vagy Ameobi távozása esetén meg hármat) hozatni. Bent körül továbbra is nagy a csend.

Shola Ameobi viszont (magához képest legalábbis) szárnyal. A Blackpool ellen, egy strandfoci-jellegű támadás után félfordulatból lőtte a mérkőzés egyetlen gólját. Vagy be akarja játszani magát a csapatba, mielőtt megjönnek az új igazolások, vagy el akarja adni magát minél előbb. Akárhogyan is, de hajt rendesen és a felkészülési meccseken elért gólátlagát nem kell magyarázni.

Új hét, új remények. Kellenek az igazolások!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik