PL érettségi: kettessel még át lehet csúszni

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.05.06. 13:05
Címkék
Itthon a héten kezdődött el az érettségi időszak, ezzel szemben a Newcastle-nek már szombaton komoly vizsgát kellett tennie a West Ham ellen....

Itthon a héten kezdődött el az érettségi időszak, ezzel szemben a Newcastle-nek már szombaton komoly vizsgát kellett tennie a West Ham ellen. Közepes eredményt sikerült elérni, de hogy a bukást elkerüljék a srácok elengedhetetlen egy hétvégi 5-ös osztályzat, ami a totóban egy 2-es, és 3 pont jár érte. A maximális képzavar ellenére gondolom mindenki tudja, hogy az röviden ez annyit tesz, hogy a Queens Park Rangers ellen győzni kell, bármi áron.Queens Park Rangers ellen győzni kell, bármi áron.

A QPR nem fogja olcsón adni a bőrét, de ez a csapat verhető - hiszen annyi klub megverte - és ha nem lenne az, egész egyszerűen akkor is meg kell verni. Valamit ugyanis most már virítani kell a Newcastle-nek is. Az nem megy, hogy a Sunderland az Aston Villa és a Wigan szép lassan feltámad, mi meg csak maszatolunk. A hazai meccsen a képen látható, hajrában szerzett Shola Ameobi góllal sikerült otthon tartani a 3 pontot. A cél most is ez. Ők a szép halálért játszanak, mi az életben maradásért. Egyértelmű, hogy melyik a nagyobb motiváció.

A QPR háza táján a nyugalom látszatát keltik az utóbbi napokban. A tulajdonos, Tony Fernandes kijelentette, hogy marad, és ugyan lesznek játékosok, aki távoznak, de az egyik ászuk, Christopher Samba például marad, és köré épül majd a Championship-ből azonnal visszajutni akaró csapat.

Nem tudom kiket akarnak megtartani, és eleve azt sem tudom mi történt idén ezekkel a játékosokkal, mert elnézve a keretet, fura ez a helyezés. Robert Green, Julio Cesar, Diakité, Armand Traoré, a már említett Christopher Samba, Park Ji-Sung, Andy Johnson, Adel Taarabt, Shaun Wright-Philips, Esteban Granero, Nedum Onuoha, Jermaine Jenas, José Bosingwa, Loic Remy, Junior Holliett, Bobby Zamora, Rob Hulse, Jay Bothroyd, DJ Campbell, Stéphane M'Bia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik