Newcastle erődemonstráció a Világliga selejtezőjében - Szurkolói foci

2532497 25324972532497 2532497
Vágólapra másolva!
2012.12.08. 21:12
Címkék
Egy új rovattal jelentkezem, ami a magyar Newcastle szurkolók teljesítményét mutatja be. Mai napon volt esedékes a Világliga selejtezője, melyet...

Egy új rovattal jelentkezem, ami a magyar Newcastle szurkolók teljesítményét mutatja be. Mai napon volt esedékes a Világliga selejtezője, melyet csapatunk fölényesen, hibátlan mérleggel nyert meg és ezzel kivívta a jogot, hogy februárban részt vegyen a főtáblán és megpróbálja megvédeni a címét.Egy új rovattal jelentkezem, ami a magyar Newcastle szurkolók teljesítményét mutatja be. Mai napon volt esedékes a Világliga selejtezője, melyet csapatunk fölényesen, hibátlan mérleggel nyert meg és ezzel kivívta a jogot, hogy februárban részt vegyen a főtáblán és megpróbálja megvédeni a címét.

Idén februárban csapatunk végiggázolt a mezőnyön és hibátlanul nyerte meg a tornát, a Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Chelsea, Dortmund, Liverpool csapatai előtt. Azóta több angol torna is volt - ahol csak angol csapatok szerepeltek - ezeket sajnos kevesebb sikerrel zártuk. De eljött ismét a december eleje, a mai nap, amikor a Világliga selejtezőinek küzdelmei zajlottak.

Csapatunk a Real Madrid, a Borussia Dortmund, az Arsenal, és az Internazionale szurkolói által alkotott csoportba került. A cél a csoport valamely dobogós helyének megszerzése volt. A csapatunk a megszokott játékosokból állt, kiegészülve egy remek kapussal, - akinek hiányával az előző tornákon sokszor megszenvedünk - egy új igazolással és egy nagy visszatérővel. 9-en jöttünk össze, Norbi, Stex, Balázs, Márk, Bali, Ricsi, Ábel, Janibá és Kingpeti alkotta a csapatunkat.

Első ellenfelünk anyacsapat nívójának megfelelő Real Madrid volt. Szoros mérkőzésen, 1-1-es félidő után, 2-1-es győzelmet aratott csapatunk. Balázs szerzett vezetést a mérkőzés elején, melyet a szünet előtt néhány perccel egalizált a spanyol csapat támadója. Ki gondolta, hogy ez lesz az utolsó gól, amit a tornán kapunk!? Ez mindent elmond kapusunk teljesítményéről. Az első félidőben enyhe mezőnyfölényben játszottunk, ami a második félidőben győztes góllá érett. Egy korszerű támadás végén, ismét Balázs mattolta a magyar Casillast. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a kemény csata eredményeképpen, kisebb dulakodás után, mindkét csapatból egy-egy játékos 2 perces büntetést kapott. Ezzel a győzelemmel megadtuk a torna alaphangját.

Második mérkőzésünkön a milánói kék-fekete csapat, az Internazionale volt az ellenfelünk, akik az első mérkőzésen jobbnak bizonyultak az Arsenalnal. Szerencsére csak 5 percig kellett izgulnunk, mert már akkor 3-0-ra vezettünk. Stex vezető gólja után, Kingpeti duplázott. Ezzel az eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben Stex megszerezte önmaga második, majd harmadik gólját, amivel mesterhármasnak örülhetett, így már a kiütéses győzelem felé haladtunk. És ekkor jött Márk, aki egy szenzációs lövéssel, beállította a 6-0-ás végeredményt.

http://hdlogo.files.wordpress.com/2011/08/borussia-dortmund-logo.png?w=500A harmadik mérkőzésünkre úgy állhattunk, oda, hogy ha győzünk, akkor megvan a csoportgyőzelem is. Az ellenfél a Bundesliga tavalyi győztesének, a Dortmundnak a hazai szurkolói voltak. Ők 1 győzelemmel és 1 vereséggel érkeztek a mérkőzésre, ez volt az utolsó esélyük, hogy beleszóljanak az első helyért folyó csatába. A végig feszült hangulatú mérkőzésen csapatunk 1-0-ás győzelmet aratott. Egy szemet gyönyörködtető, labdaszerzés utáni ellentámadást Balázs fejezett be góllal. Janibá ezen a mérkőzésen is, szenzációs bravúrokkal segítette csapatunkat, és hozta le kapott gól nélkül a meccset. Így 3 mérkőzés után, biztos győztesként és továbbjutóként köszönhettünk el Ábeltől, akit már várt az anyósjelölt.

A záró mérkőzésünk egy igazi angol rangadó volt. Az eredményeket tekintve míg az Arsenal biztos kiesőként 3 vereséggel, mi pedig biztos csoportgyőztesként 3 győzelemmel vártuk a kezdő sípszót. Látszott a csapatunkon már a fáradtság, a védekezés kicsit nyitottabb volt, de így is magabiztosan játszottunk. Végig domináltunk, és 4 rúgott góllal terheltük meg angol riválisunk kapuját. Stex vezető gólja után, Kingpeti ismét duplázott, majd Balázs alakította ki a 4-0-ás végeredményt. Egy tökéletes torna, méltó lezárása volt ez az összecsapás.

Összegezve 4 mérkőzésen, 4 győzelmet arattunk, a gólarányunk is tiszteletet parancsoló, 13-1 lett. A gólokon testvériesen osztozott meg Stex, Balázs és Kingpeti, akik 4-4-4 gólt szereztek, és természetesen nem feledkezhetünk meg Márk kollégám találatáról sem. Külön ki kell emelnem kapusunkat is, aki először játszott együtt a fiúkkal, de ennek semmi jelét sem lehetett látni. Bravúrt, bravúrra halmozott, az egyetlen kapott gól, 4 mérkőzésen önmagáért beszél. És a többiek csapatmunkája nélkül sem érhettük volna el ezt a kiváló eredményt. Bali kiváló gólpasszai, Ábel élményszámba menő cselei, Ricsi kemény szerelései, Norbi labdatartásai szintén nagyon kellettek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik