A Városiak jönnek hozzánk városnézőbe

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.12.14. 18:12
Címkék
Szombaton kora délután játszák a Newcastle - Manchester City mérkőzést. Sajnos Magyarországon hivatalos munkanapnak minősül a szombat, így sokunk...

Szombaton kora délután játszák a Newcastle - Manchester City mérkőzést. Sajnos Magyarországon hivatalos munkanapnak minősül a szombat, így sokunk nem láthatja a mérkőzést. Ha a mutatott formákat hasonlítjuk össze, vagy az tabellán elfoglalt helyet, akkor lehet, hogy nem is lesz olyan nagy baj, hogy nem láthatjuk élőben a mérkőzést.Szombaton kora délután játszák a Newcastle - Manchester City mérkőzést. Sajnos Magyarországon hivatalos munkanapnak minősül a szombat, így sokunk nem láthatja a mérkőzést. Ha a mutatott formákat hasonlítjuk össze, vagy az tabellán elfoglalt helyet, akkor lehet, hogy nem is lesz olyan nagy baj, hogy nem láthatjuk élőben a mérkőzést.

Miért is írom ezt? Elég ha megemlítem, hogy a hazaiak az utolsó hat meccsükből egy kivételével mindegyiken vereséget szenvedett, pedig egyik csapat sem volt túlságosan erősnek mondható. Így nem is csoda, ha nem reménykedünk egyetlen egy pont megszerzésében is, a veretlenségét csak az előző fordulóban elveszítő Manchester Cityvel szemben. Az sem sokat segít jobb képben feltüntetni a dolgot, hogy hazai pályán leszünk, hiszen olyan csapatok vertek meg minket hazai pályán, mint a West Ham vagy a Swansea, akiket még csak egy lapon sem lehet említeni a mostani Cityvel.

Tehát lehet, hogy jobb is az, hogy ezt a mérkőzés olyan napon játsszák, amikor nem biztos, hogy tudjuk nézni a mérkőzést. Inkább ezt adják ilyenkor, mint mondjuk egy nyerhető meccset. De döntse el mindenki magában, hogy mit vár a mérkőzéstől, illetve azt is, hogy milyen kedvvel nézi a meccset.

Én biztosan nem várom a hétvégéi fordulót, hiszen én attól tartok, hogy Williamson segédletével nem fogunk 3-4 kapott gól alatt megállni. Persze ezek a meccsek arra jók, hogy mindenfajta elvárás nélkül játszhassanak a játékosok, és így minden elért eredmény óriásinak tekinthető.

A lényeg annyi, hogy nehéz meccs lesz, ahol nem várok még pontot sem, hazai pálya ide, hazai pálya oda.

További hátránya a csapatunknak, hogy az egyetlen jó teljesítményt nyújtó Ba mellett Hatem Ben Arfa sem lesz hadra fogható szombaton, hiszen a Fulham elleni meccsen rásérült az előző sérülésére, így kénytelen kihagyni a meccset. Hát kiben bízhatunk így? Ha Tioté folytatja azt a játékot, amit a Fulham ellen produkált, akkor akár 5 feletti kapott góllal is zárhatjuk a mérkőzést.

Ha úgy nézzük, hogy a kötelező a legnehezebb, amit mi szoktunk írni a kisebb csapatokkal szembeni meccsek előtt, akkor most ezt nézzük úgy, hogy most a City van ebben a helyzetben és akár gondot is okozhatunk neki!

Tudjátok fő a pozitív gondolkodás, hiszen feltett kézzel nem mehetünk ki a pályára.

Howay the Lads!

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik