Williamson megcsinálta

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.11.28. 23:11
Címkék
Nem játszottunk jól most sem, de most legalább vezettünk, még akkor is, ha szerencsés gólt szerzett Cissé. Sajnos most sem volt semmi tudatosság...

Nem játszottunk jól most sem, de most legalább vezettünk, még akkor is, ha szerencsés gólt szerzett Cissé. Sajnos most sem volt semmi tudatosság a játékunkban, nem volt senki aki összefogta volna a csapatot. Voltak egyéni jó teljesítmények, de mint csapat újra leszerepeltünk. Sajnos nem változott semmi az előző hetekhez képest.Nem játszottunk jól most sem, de most legalább vezettünk, még akkor is, ha szerencsés gólt szerzett Cissé. Sajnos most sem volt semmi tudatosság a játékunkban, nem volt senki aki összefogta volna a csapatot. Voltak egyéni jó teljesítmények, de mint csapat újra leszerepeltünk. Sajnos nem változott semmi az előző hetekhez képest.

Az előző év legrosszabbul teljesítő játékosa Williamson újra hozta a tőle már megszokott formáját, és kettő oltári nagy hibát vétve kaptunk kettő gólt, és csak a jó istennek köszönheti meg, hogy az első félidőben nem rúgott egy akkora öngólt, hogy azt bármelyik csatár megirigyelhette volna.

Ami a legrosszabb az egészben, hogy Steven Taylor februárig nem hadba fogható és más középhátvédünk nincs, esetleg Perch, de ő sem egy életbiztosítás azon a poszton. Így vagy marad Williamson, vagy jön Perch, de egyikkel sincs megoldva a probléma.

A meccs alatt ment a vita, hogy kinek a hibája az, hogy Williamson egyáltalán még pályára léphet ebben a klubban, hiszen Pardew játszatja, de Ashley nem engedte a kinézett játékosokat megvásárolni. Arról meg senki nem tehet, hogy Williamson megrekedt egy Championship középmezőny szinten, amiből szerintem soha nem tud már feljebb lépni, pedig volt rá lehetősége, hogy bizonyítson, de nem volt két egymást követő meccse, ahol ne kaptunk volna a hibájából gólt.

Bízzunk abban, hogy Cissé megtalálta a góllövő cipőjét, bízzunk abban, hogy Perch fogja tudni hozni ezt a jó játékot, mert Cabaye pótlása sem kis feladat.

Egyenlőre annak örülhetünk, hogy vezettünk pár percig a Stoke otthonában, az is valami, de nem lepődnék meg, ha Pardew alkalmasságát megkérdőjeleznék az angol sport napilapok.

Az angol szurkolók is a fejüket fogják, hogy ott tart a csapat, hogy Nile Ranger a pályára tudott lépni...

A szurkolók véleménye... ez már a vég! De innen is van még visszaút!

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik