Ha már a Vasas is megver....

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.11.11. 18:11
Címkék
Viszlát európai kupaszereplést érő helyezésről szőtt álmok, és isten hozott szürke középmezőny... Hazai pályán kaptunk az élettől egy...

Viszlát európai kupaszereplést érő helyezésről szőtt álmok, és isten hozott szürke középmezőny...Viszlát európai kupaszereplést érő helyezésről szőtt álmok, és isten hozott szürke középmezőny...

Hazai pályán kaptunk az élettől egy újabb pofont. Remélem ez észhez térít mindenkit. Én nem fogom azt gondolni, hogy nem a megfelelő részében van a tabellán csapatunk. A mutatott játékkal egyáltalán nem lehetünk elégedettek, a játékosok teljesítményével egyáltalán nem lehetünk elégedettek, hát akkor miben bízzunk? Marad a szép múlt, és éltessen minket az előző szezonban elért eredmények videói.

Én személy szerint szeretném megköszönni Ashleynek, aki hat éves szerződést mert kínálni az egész edzői stábnak, akik az aláírás után olyan mély álomba szenderültek, hogy ahhoz képest Csipkerózsika teljesítménye egy laza délután szundinak minősülne. Pardew sorra hozza a rosszabbnál rosszabb döntéseket. Cseréi nagyon rosszul sülnek el, gondoljunk csak arra, hogy hányszor vitte le a középső védelmünk két épkézláb emberéből az egyiket és ment el ezen a húzáson néhány értékes pont. Gondoljunk azokra a cserékre, amikor Shola Ameobit, vagy Obertant hozza be, akik együtt nem tudtak felmutatni összesen 5 jó pályán töltött percet, vagy 10 jó passzt, vagy 10 jó labdakezelést a bajnoki meccseken.

Kezdjük ott, hogy a rettenetesen gyenge középső védelmünkbe (és itt most Williamsonra gondolok) egyetlen egy embert sem igazoltunk az átigazolási szezonban. Folytassuk azzal, hogy az egyetlen értelmesnek mondható igazolásunk is olyan teljesítményt nyújt, amit az ingyen elengedett játékosok közül bármelyik tudott volna produkálni. Pardew taktikája nem kedvez a két gólképes csatárunknak, és nem kedvez annak a nézőnek sem, aki arra számít, hogy magabiztosan meg tudunk verni egy most feljutó csapatot. Cissé anti focit játszik, Demba Bát meg csak az élteti szerintem, hogy januárban úgyis megy el tőlünk. Minek is maradna egy olyan csapatba, ahol Hatem Ben Arfa szervezi a támadásokat, aki meccsenként kétszer passzol csak társaknak, de míg így is sokat köszönhetünk neki, mert ha ő nem lenne, akkor a szezonban kidolgozott helyzeteknek a 80%-át ki sem dolgoztuk volna.

Ha nem történik varázsütésre valami óriási változás, akkor szokjunk hozzá, hogy hazai pályán beleszaladhatunk még sok ilyen kellemetlen pofonba, és ahhoz is szokjunk hozzá, hogy lassan a hátunk mögé kell majd nézegetnünk a tabellán. Ha folytatódik ez a rossz játék, akkor ne lepődjünk meg, ha az eddig drágának tartott játékosaink elkívánkoznak majd, és a felét sem fogjuk megkapni ahhoz képest, amit most nyáron kínáltak volna értük.

Nem értem, hogy ilyen rossz szezonkezdés után hogyan kínálhattunk hat éves szerződést az edzői stábnak. Kit fogunk kirúgni, ha továbbra sem tudunk majd egymás után hármat előre passzolni? A játékosokat rohadt nehéz lesz lecserélni úgy, hogy utána ütőképes csapat maradjon...

Három pontra van a 15. hely.

De ne legyünk reményvesztettek, mert Tioté, Coloccini nélkül játszottunk, bízzunk abban, hogy ezen játékosok visszatérésével változni fognak a dolgok, bár Jonas sérülése sem biztos, hogy egy hetes kihagyást eredményez majd.

Mi lesz velünk te jó ég!?!?!?

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik