A tét: november legrosszabb csapata és edzője

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.11.27. 20:11
Címkék
Amennyiben a Stoke vendégeként sem sikerül győznünk, abban az esetben a csapat és a menedzserünk is elég nagy esélyekkel pályázhat a november...

Amennyiben a Stoke vendégeként sem sikerül győznünk, abban az esetben a csapat és a menedzserünk is elég nagy esélyekkel pályázhat a november legrosszabb csapata és a legrosszabb menedzsere címre. Ha kikapnánk, akkor elmondhatjuk, hogy egy hónap egy pont a PL-ben. A szomorú csak az az egészben, hogy ebben a hónapban játszottunk a legkönnyebb ellenfelekkel (West Ham, Swansea, Southampton, Stoke). Mi lesz velünk decemberben, amikor a következő csapatok ellen fogunk játszani: Wigan, Fulham, Manchester City, QPR, Manchester Utd., Arsenal. Ha reálisan gondolkodunk és abból indulunk ki, hogy novemberi teljesítményt folytatjuk, akkor decemberben sem fogunk több pontot szerezni annál, ami egy katicának van.Amennyiben a Stoke vendégeként sem sikerül győznünk, abban az esetben a csapat és a menedzserünk is elég nagy esélyekkel pályázhat a november legrosszabb csapata és a legrosszabb menedzsere címre. Ha kikapnánk, akkor elmondhatjuk, hogy egy hónap egy pont a PL-ben. A szomorú csak az az egészben, hogy ebben a hónapban játszottunk a legkönnyebb ellenfelekkel (West Ham, Swansea, Southampton, Stoke). Mi lesz velünk decemberben, amikor a következő csapatok ellen fogunk játszani: Wigan, Fulham, Manchester City, QPR, Manchester Utd., Arsenal. Ha reálisan gondolkodunk és abból indulunk ki, hogy novemberi teljesítményt folytatjuk, akkor decemberben sem fogunk több pontot szerezni annál, ami egy katicának van.

A Stoke otthonában amúgy sem könnyű győzni, de a szerencsétlenség még azzal is sújt minket, hogy Steven Taylor és Yohan Cabaye is több hétre kidőlt. Egyenlőre úgy néz ki, hogy Steven Taylor 8 hetet fog kihagyni, míg Cabaye három hónapot.

Mivel a nyomorult vezetőségünk nem volt hajlandó jóváhagyni néhány igazolást a nyáron, így most főhet a fejünk, hiszen a védelem és a középpálya legfőbb bástyáját veszítettük el februárig.

A másik nagy érvágás, hogy Ben Arfa is sérült, tehát az az egy szem kreatív játékos sem lesz bevethető, akiknek a helyzeteink 80%-át köszönhetjük. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy holnap mi lesz az eredmény, és milyen játékot fogunk látni a kedvenceinktől. Ha ne adj isten vereséget szenvednénk, akkor sorozatban az lesz a negyedik a Premier League-ben, és akkor jogosan nevezhetünk a legrosszabb csapat és menedzser címre is.

Itt a nagy lehetőség Anita előtt, azaz most kell bizonyítania, hogy Newcastle szintű játékos. Ha most győzelemre vezetné a csapatot, akkor nagy eséllyel pályázna Cabaye helyére, aki mostanában közel sincs abban a formában, amiben tavaly volt, vagy nyáron a válogatottban.

Holnap érdemes lesz nézni a meccset, mivel kiderül, hogy mire vagyunk képesek ekkora pofonok után, és ennyi sérülttel a keretünkben.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik