Newcastle - Aston Villa - Előretekintés

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.08.31. 17:08
Címkék
A poszt címe nem csak azért előre tekintés, mert a vasárnapi mérkőzés beharangozója, de azért is, mert szörnyű három mérkőzésen vagyunk...

A poszt címe nem csak azért előre tekintés, mert a vasárnapi mérkőzés beharangozója, de azért is, mert szörnyű három mérkőzésen vagyunk túl, amiket érdemes elfelejteni úgy, ahogy volt, és most már ideje csak a soron következő mérkőzésre koncentrálni. Ugye mondanom sem kell, hogy a görög kiscsapat ellen 2-1-es összesítéssel sikerült csak túljutnunk két mérkőzés alatt, valamint a Chelsea is iskola focit mutatott be ellenünk. Hát ezeket a meccseket kell elfelejteni.A poszt címe nem csak azért előre tekintés, mert a vasárnapi mérkőzés beharangozója, de azért is, mert szörnyű három mérkőzésen vagyunk túl, amiket érdemes elfelejteni úgy, ahogy volt, és most már ideje csak a soron következő mérkőzésre koncentrálni. Ugye mondanom sem kell, hogy a görög kiscsapat ellen 2-1-es összesítéssel sikerült csak túljutnunk két mérkőzés alatt, valamint a Chelsea is iskola focit mutatott be ellenünk. Hát ezeket a meccseket kell elfelejteni.

Most már tudjuk, hogy az EL csoportunkban a Bordeaux, a Club Brugges és a Maritímo lesz az ellenfelünk. Nem egy nehéz csoport, de azért bárki képes meglepetést okozni ezen a szinten.

Vasárnap viszont a bajnokság következő fordulója vár a csapatra. Ha a csapat tartani akarja magát a szezon előtti fogadkozásaihoz, akkor kötelező győzelemről kell beszélnünk, hiszen hazai pályán fogadjuk a nem túl acélos kezdést bemutató Aston Villat.

Az Aston Villa az előző két fordulóban kikapott hazai pályán az Evertontól, és idegenben sem tudott pontot szerezni, ahol az újonc West Ham csapata verte meg őket. Elsődleges problémájuk az lehet, hogy Agbonlahor még mindig nem épült fel, és ez is közre játszott abban, hogy az előző két fordulóban csupán egyetlen egy gólt sikerült szerezni a csapatnak. Ez nagyon kevés, és kevés is lehet a pontszerzésre a Newcastle otthonában is. Az Aston Villa játéka már az előző szezonban is akadozott, éppen csak bent maradtak, és ezt a formájukat hozzák egyenlőre az új szezonban is.

Természetesen nem szabad őket leírni, mert ha elbízzuk magunkat, akkor simán kikaphatunk, hiszen a PL-ben nincsenek könnyű és előre megnyert meccsek.

A vendégeknél biztosan sérült lesz Gardner, Carruthers, Dunne, Albrighton, Petrov és a már említett Agbonlahor is. Az biztos, hogy sokan hiányoznak a kezdő csapatból, tehát ez sem segíti a vendégeket abban, hogy pontot, vagy pontokat szerezzen a St. James' Parkban.

Nálunk ami a sérüléseket illeti nem bevethető a két Ameobi, Cheick Tioté valamint a csütörtökön sérülést szenvedő Ryan Taylor. Szerencsére Tiotén kívül egyik sérültünk sem a kezdő csapatból esett ki, valamint az is a mi szerencsénket erősíti, hogy Anitát éppen azért igazolták, hogy Tiotét tudja pótolni, tehát most megmutathatja, hogy mit is tud, mivel valószínű ő lesz a kezdő a vasárnapi találkozón.

Az is kérdés lehet, hogy mennyire lesznek fáradtak a játékosok a csütörtöki EL selejtező után, bár most elfogadták a halasztási kérelmünket, ezért is játszhatjuk a találkozót vasárnap, tehát egy nappal többet tudnak a játékosok pihenni.

Összességében elvárható a győzelem, de ma éjfélig még van időnk igazolni egy középső védőt vagy egy csatárt, mert jelenleg a felnőtt keretben csak két aktív csatárunk van, és ebből mind a kettő a pályán lehet, tehát valószínűleg az utánpótlásból fog valaki leülni a padra, valószínűleg Adam Campbell lesz az.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik