Vincent Kompany és Thomas Frank is jelölt a Bayern kispadjára – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2024.05.21. 07:51
Sajtóhírek szerint Vincent Kompany és Thomas Frank is jelölt a Bayern kispadjára (Fotó: Getty Images)
Azután, hogy a napokban Thomas Tuchel ismét megerősítette, hogy nem marad a Bayern München vezetőedzője, a német rekordbajnok új jelölteket szemelt ki.

Nehezen találja a távozását február végén bejelentő Thomas Tuchel utódját a Bayern München, hiszen a csapat első számú jelöltje a Bayer Leverkusennel történelmi triplázás küszöbén álló Xabi Alonso volt, de ő marad a gyógyszergyáriaknál, majd Julian Nagelsmann a visszatérés helyett hosszabbított a német válogatott szövetségi kapitányaként.

Ezt követően a Bayern Ralf Rangnicktól is visszautasító választ kapott, legutóbb pedig a Crystal Palace irányítását februárban átvevő Oliver Glasner került szóba, de amellett, hogy a szakemberrel remekel a csapat, a londoniak kevesellték a bajorok által felajánlott 18 millió eurós kivásárlási árat.

Mivel az idény véget ért, a Bayernt lassacskán az idő is sürgeti, a napokban két Premier League-menedzserrel boronálták össze a münchenieket. 

Az átigazolásokban jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano X-oldalán arról írt, hogy a Burnley-t a Premier League-be vezető, ám onnan vele kieső Vincent Kompany több klubnál is felvetődött opcióként, az egyik a Bayern, amelynek vezetősége konzultált a belga szakemberről, majd állítólag telefonon is megkeresték őt, hogy tájékozódjanak a helyzetről. Romano szerint Kompany nyitott volt a megbeszélésre, de az még korai szakaszban van.

Az angol Daily Mail arról ír, hogy a Brightontól távozó Roberto De Zerbi már nem jelölt a Bayernnél, míg a Sport Bild újságírója, Christian Falk arról számolt be X-oldalán, hogy a Bayern tárgyal egy Premier League-edzővel, aki nem a top hat egyikét vezeti, s ez az ő információi szerint a Brentfordot irányító Thomas Frank.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik