Nagyon közel a megállapodás a Bayern München és Vincent Kompany között

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.05.24. 18:45
Vincent Kompany (Fotó: Getty Images)
„A szerződés elkészült” – az átigazolási specialista, Fabrizio Romano szerint nagyon közel a megállapodás a vezetőedzőt kereső Bayern München és a posztra kiszemelt Vincent Kompany között.

 

Fabrizio Romano a minap arról posztolt, hogy a Bayern München vezetősége telefonon megkereste a belga szakembert, és Vincent Kompany nyitott volt a megbeszélésre.

A transzferguru pénteki híre szerint felgyorsultak az események: az angol Burnleyvel, Kompany jelenlegi munkáltatójával közelebb került az egyezség a tréner kivásárlási áráról, és ha a felek megállapodnak, akár következhet is a bajor szerződés aláírása.

A Manchester Cityben több mint tíz évet lehúzó, 89-szeres belga válogatott Kompany 2020-ban vonult vissza, azóta előbb az Anderlecht vezetőedzője, majd a Burnley menedzsere volt; az angol klubot első idényében feljuttatta a Premier League-be, majd a másodikban, idén tavasszal kiesett vele.

Jelenlegi munkaadójához 2028-ig köti szerződés, ebből kell kivásárolnia őt a Thomas Tuchel utódját kereső Bayernnek, amelyet több kiszemeltje visszalépése miatt egyre jobban szorít az idő.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik