Dortmund: az öltözőben örülnek, hogy Jude Bellingham távozott

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.16. 12:00
null
Bellingham az előző idény legjobbja volt a Dortmundban (Fotó: Getty Images)
A Bild szerint a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund öltözőjében jobb a hangulat, amióta Jude Bellingham a Real Madridhoz igazolt, mivel többeket zavart az angol középpályás társai felé mutatott viselkedése.

 

Júniusban 103 millió euróért a Real Madrid szerződtette a Borussia Dortmund angol válogatott középpályását, Jude Bellinghamet. Úgy tűnik, hogy a húszéves játékos remekül beilleszkedett, ráadásul a pályán sem lehet rá panasz, már az első bajnoki meccsén betalált.

Mindezek ellenére a németeknél örülnek, hogy Bellingham távozott– legalábbis a Bild erről ír a legújabb beszámolójában.

A lap információi szerint a fekete-sárgáknál a játékosok azon a véleményen voltak, hogy Bellingham gyakran a figyelem középpontjában akart lenni, ráadásul az edzéseken és a mérkőzések félidei szünetében túl kemény volt a csapattársaival szemben.

Emellett a Bild arról is ír, hogy ugyan Bellingham a harmadik számú kapitánya volt a Dortmundnak az előző idényben, nem felelt meg az ezzel járó elvárásoknak, időnként rendkívül szeszélyes volt.

Fő gondként az angol fiatal meccsek utáni magatartását fogalmazták meg a játékosok, mivel Bellingham sokszor megvárta, míg a csapat körbemegy a stadionban a lefújás után, ő pedig csak ezt követően tette ezt meg, hogy egyedül is tapsot kapjon.

Az információk ellenére Bellingham csapattársai mindig elismerően nyilatkoztak a középpályásról, akit a Bundesliga legjobb játékosának választottak a 2022–2023-as idényben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik