Bayern: „Még nem kerestek” – az asszisztkirály Müller a szerződéshosszabbításról

Vágólapra másolva!
2022.02.02. 13:38
null
Thomas Müller eddigi karrierje során csak a Bayern felnőttcsapatában játszott (Fotó: AFP)
A német éllovas Bayern München labdarúgója, Thomas Müller a Bildnek adott interjújában azt mondta, hogy a klub vezetősége még nem kereste meg a szerződése meghosszabbításával kapcsolatban.

 

„2025-ig mindenképpen szeretnék a legmagasabb szinten játszani. Jelenleg élvezem a pályán töltött időt és ez az oka annak, hogy még egy ideig nem tervezek még visszavonulni” – nyilatkozta Müller. A szerződése 2023 nyarán jár le, csakúgy, mint két csapattársának, Manuel Neuernek és Robert Lewandowskinak. Utóbbi két játékossal a klub megkezdte a tárgyalásokat, de Müllert még nem keresték meg.

Ha Müller nem hosszabbít, az esetleges kérők között lehet két Premier League-csapat, a Newcastle United és az Everton is. A „szarkáknak” minden lehetőségük megvan ahhoz, hogy az anyagi feltételeket biztosítsák a felnőttválogatottban eddig 110-szer pályára lépő támadónak.

Müller távozása a nyáron ugyanakkor nem valószínű, ezt ő maga is megerősítette, viszont hozzátette, hogy „a futballban bármi megtörténhet”.

A 32 éves játékos a „bajorok” történelmének harmadik legtöbbször pályára lépő játékosa 610 mérkőzéssel. Ha a szerződését kitölti, megelőzheti Oliver Kahnt, aki 632 meccsen húzta magára a csapat mezét. A lista első helyén Sepp Maier áll, aki 18 éven keresztül, 666 találkozón őrizte a Bayern kapuját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik