Kép: íme, a „Dárdai-tál”, az étterem most megmutatta! – exkluzív fotó
Mint arról beszámoltunk, a berlini Rosticceria Pascarella nevű olasz étterem különleges előételt szolgál fel. Az „Antipasto Pal Dardait” a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzőjéről, Dárdai Pálról nevezték el. A német fővárosban 20 éve működő étterem kizárólag a Nemzeti Sport Online kedvéért küldött fotót az ínycsiklandó ételről.
Megkerestük az étterem képviselőit, akik készségesen elárulták az összetevőket is: a Dárdai-tálon bivalymozzarella, paradicsom, friss bazsalikom, arancini (szicíliai sült rizsgombóc) és bélszíncarpaccio van.
Az étterem hétfőn csak a Nemzeti Sport Online kedvéért mutatta meg az ételt. Íme!
Köszönjük a fotót!

Legfrissebb hírek

Második felvonás – Malonyai Péter jegyzete
Labdarúgó NB I
2025.07.08. 22:58
Ezek is érdekelhetik





