Bár a tradicionális olasz étterem már 20 éve működik Berlinben, idén áprilisban új helyre költözött. A Berliner Zunge gasztronómiai témákkal foglalkozó újságírója, Angelika Spurny pedig ellátogatott az étterembe, ahol nem kis meglepetés érte.
Antonio, a konyhafőnök ugyanis Dárdai Pálról nevezte el az egyik előételt, amelyért 11.50 eurót – mintegy 3500 forint – kérnek el. Az „Antipasto Pal Dardai” egy kevert tál. Megkerestük az étterem képviselőit, akik készségesen elárulták az összetevőket is: a Dárdai-tálon bivalymozzarella, paradicsom, friss bazsalikom, arancini (szicíliai sült rizsgombóc) és bélszíncarpaccio van.
Az étterem vezetése a saját Facebook-oldalán köszönte meg, hogy írtak róluk, illetve sok sikert kívánt Dárdai Pálnak és a Herthának.