Hertha: Ronaldo is részt vett Dárdai Pál edzésén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.05. 08:33
A német élvonalbeli Hertha BSC labdarúgócsapatánál szerepel próbajátékon Ronaldo Melo Cavalcante, a berlini Club Italia 19 esztendős brazil játékosa.

Az 1997-es születésű brazil futballista a Hertha–Club Italia felkészülési mérkőzésen hívta fel magára Dárdai Pál figyelmét. Ronaldo Melo idén igazolt Németországba, a nyolcadosztályú Club Italiahoz nyáron került a Berliner AK 07 ifjúsági együttesétől.

Az ifjú ballábas játékos hivatalos honlapján az áll, hogy támadó középpályásként, balhátvédként és szélsőként is képes jó teljesítményre.

„Ronaldo jól mozgott. Bár a nyolcadosztályból jött, nincs jelentős lemaradása. Ezen a héten velünk készül, meglátjuk, mit hoz a jövő” – idézi a Berliner Kurier Dárdai Pált. Hertha–Club Italia felkészülési mérkőzésen hívta fel magára Dárdai Pál figyelmét. Ronaldo Melo idén igazolt Németországba, a nyolcadosztályú Club Italiahoz nyáron került a Berliner AK 07 ifjúsági együttesétől.

Az ifjú ballábas játékos hivatalos honlapján az áll, hogy támadó középpályásként, balhátvédként és szélsőként is képes jó teljesítményre.

„Ronaldo jól mozgott. Bár a nyolcadosztályból jött, nincs jelentős lemaradása. Ezen a héten velünk készül, meglátjuk, mit hoz a jövő” – idézi a Berliner Kurier Dárdai Pált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik