Hertha: Nem azért vagyunk itt, hogy siránkozzunk – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.09. 10:04
Pénteken nehéz feladat vár a Hertha labdarúgócsapatára: a Bundesliga 26. fordulójában a Schalkét fogadja. Dárdai Pál csapata a legutóbbi fordulóban gyenge teljesítményt nyújtva kapott ki, a magyar szakember mégsem búslakodik.

„Nem azért vagyunk itt, hogy siránkozzunk – mondta Dárdai a bz-berlin.de-nek. – Az »angolos« héten hat pontot szereztünk. A szezon előtti célunk az volt, hogy a bennmaradásunkat minél előbb biztossá tegyük. Tulajdonképpen minden másnak örülünk. Az elmúlt években ilyen korán nem nyugodhatott meg a Hertha. Következő ellenfelünk, a Schalke más dimenzió. Itt a lehetőség, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek.”
Dárdai a bz-berlin.de-nek. – Az »angolos« héten hat pontot szereztünk. A szezon előtti célunk az volt, hogy a bennmaradásunkat minél előbb biztossá tegyük. Tulajdonképpen minden másnak örülünk. Az elmúlt években ilyen korán nem nyugodhatott meg a Hertha. Következő ellenfelünk, a Schalke más dimenzió. Itt a lehetőség, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek.”

A berliniek az »angolos« héten tíz nap alatt három bajnokit játszottak, a Kölnt (1–0) idegenben, az Eintracht Frankfurtot (2–0) otthon győzték le, Hamburgban azonban 2–0-ra kikaptak.

A 25. fordulót követően a Hertha 42 ponttal a harmadik helyen áll a tabellán, a Schalke egypontos hátránnyal a negyedik. Utóbbi BL-selejtezős helyen áll, a berliniek viszont BL-csoportkörös pozícióban találhatók. Az oddsokat tekintve a hazai győzelemre körülbelül akkora az esély, mint a vendégsikerre, míg a legjobban a döntetlen fizet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik