Werder: „Nagyon eltökélten futballozott” – így látták Kleinheislert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.15. 18:07
Hamarosan hazautazik Magyarországra Kleinheisler László, a Videoton FC válogatott középpályása – a futballistát a német élvonalbeli Werder Bremen kérte ki tesztelésre klubjától. Kleinheisler jó benyomást tett a brémai szakmai stábra, sorsáról hamarosan döntés születik.

A Kicker beszámolója szerint az Inter Baki elleni felkészülési mérkőzésen pályára lépő Kleinheisler – aki jobbszélsőként kapott szerepet – „rendkívül robusztus volt a párharcokban, és ő dolgozta ki a legjobb lehetőségeket az első félidőben.” Az 51-es számmal játszó magyart dicsérte Rouven Schröder sportigazgató.az Inter Baki elleni felkészülési mérkőzésen pályára lépő Kleinheisler – aki jobbszélsőként kapott szerepet – „rendkívül robusztus volt a párharcokban, és ő dolgozta ki a legjobb lehetőségeket az első félidőben.” Az 51-es számmal játszó magyart dicsérte Rouven Schröder sportigazgató.

„Rendben volt, amit láttunk, nagyon eltökélten futballozott, aktív volt, amikor pedig elvesztettük a labdát, akkor nagyon erőszakosan és agresszívan támadott vissza" – vélekedett.

A német lap szerint Kleinheisler hamarosan visszarepül Magyarországra, de a Werder-vezetők arra céloztak, hogy hamarosan visszatérhet. Kleinheisler – és a szintén próbajátékon szereplő Jordan Morris – játékát a szakmai stáb és a videoelemzők értékelik, és ezt követően születik meg a döntés esetleges szerződtetésükről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik