Németország: a Bayern kiejtette a BL-győztest, Marozsán felépült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.08. 23:39
A bajnoki címvédő Bayern München hazai pályán 2–0-ra megverte a Bajnokok Ligája-győztes 1. FFC Frankfurtot a női Német Kupában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.

Az 1. FFC Frankfurtban ismét szerepet kapott a bokaműtét után visszatérő Marozsán Dzsenifer, aki legutóbb július elsején, a német válogatott Egyesült Államok elleni világbajnoki elődöntőjén lépett pályára. A magyar származású középpályás végigjátszotta a találkozót.Marozsán Dzsenifer, aki legutóbb július elsején, a német válogatott Egyesült Államok elleni világbajnoki elődöntőjén lépett pályára. A magyar származású középpályás végigjátszotta a találkozót.

A két csapat hét nappal ezelőtt a bajnokságban is összecsapott egymással, a Bayern akkor 1–0-ra győzött. A Frankfurt nincs jó formában, az előző öt meccséből csak egyet nyert meg.

A Tóth Gabriellát végig a soraiban tudó Werder Bremen érvényesítette a papírformát, és idegenben 3–1-re legyőzte az SV Meppent, ami azt jelenti, hogy a nem élvonalbeli csapatok közül csak a három magyar játékost (Szabó Viktória, Csiszár Henrietta, Rácz Zsófia) foglalkoztató 1. FC Lübars jutott be a legjobb nyolc közé.

NŐI NÉMET KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Bayern München
–1. FFC Frankfurt 2–0
Herforder SV (II.)–Sand 3–4 – hosszabbítás után
SV Meppen (II.)–Werder Bremen 1–3
Freiburg–Bayer Leverkusen 4–0
Szombaton játszották
VfL Wolsburg
–SGS Essen 2–1
1. FC Köln–Jena 0–4
Turbine Potsdam–Hoffenheim 4–0
SV Hegnach (V.)–1. FC Lübars (II.) 2–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik