Hertha: Dárdai nem nagyon örült egy bizonyos kérdésnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.30. 12:43
Már beszámoltunk róla, hogy Dárdai Pál vezetőedző úgy véli, a Herthának nincs miért szégyenkeznie a Bayern Münchentől elszenvedett 2–0-s vereség után. A sport1.de másra helyezte a hangsúlyt – a német sportportál úgy számolt be a szombati meccs utáni sajtótájékoztatóról, hogy „Dárdai Pál visszabökött az újságíróknak”.

A beszámoló szerint az egyik újságíró azt tudakolta Dárdai Páltól, hogy csapata miért összpontosított annyira a védekezésre, miközben a Bayern nem a legerősebb kezdő tizenegyével állt fel a szombati mérkőzésen.a szombati mérkőzésen.

„Látta a mérkőzést? – kérdezett vissza Dárdai. – Mert amikor támadni próbáltunk, és így óhatatlanul területet nyitottunk előttük, meglehetősen nehéz volt megállítani őket. De ha van valami jobb ötlete arra, hogyan kell játszani a Bayern München ellen, szívesen meghallgatom. Mindig nyitott vagyok az újra.”

Dárdai nyomatékosította: szerinte játékosai nagyon jó munkát végeztek, egységes csapatként küzdöttek, mindent megpróbáltak, szóval nincs miért szégyenkezniük – majd némi malíciával hozzátette.

„Ha arra számított, hogy idejövünk örömfutballt játszani, és megkockáztatjuk, hogy kapunk tőlük nyolc gólt, nos, akkor meglehetősen képben van...”

A Hertha a Bundesliga tabellájának ötödik helyén várja a folytatást, a 15. forduló szombati játéknapján a hatodik helyezett Bayer Leverkusen lesz a vendége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik