Bayern: Nincs az az ember, aki 100 milliót érne – Müller

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.20. 15:53
Thomas Müller, a Bayern München labdarúgója exkluzív interjút adott a német Sport1-nek, amelyben beszélt többek között a Manchester Unitedről, Bastian Schweinsteigerről és új szerepéről a klubnál.

Thomas Müller a világ egyik legdrágább játékosa lehetett volna, a sport1.de információi szerint ugyanis a Manchester United 100 millió eurót kínált érte a Bayern Münchennek. Karl-Heinz Rummenigge klubvezető azonban jelezte, a 25 éves válogatott játékos nem eladó, még ekkora összegért sem. Erről magának Müllernek is megvan a véleménye…

„Őrületes, mekkora összegekkel dobálóznak ma a labdarúgásban, az egész az üzletről szól. Úgy vélem, nincs az az ember, aki 100 milliót érne, ezért is vagyok teljesen nyugodt. Nemrégiben Drezdában jártam, ahol egy szurkoló megafonnal ordította, hogy: »Hé, 100 milliós játékos, mennyit ér a mezed?« Csak nevetni tudtam rajta” – mondta a sport1.de-nek Thomas Müller.

„Nem szeretem, ha Schweinsteigerrel hasonlítanak össze, kissé komikus dolog. Bastival hét éven keresztül együtt játszottunk a Bayern Münchenben. Én korábban is Thomas Müller voltam, az is fogok maradni – folytatta a bajorok újdonsült harmadik számú csékája. – Bár már hivatalosan is harmadik számú csapatkapitány lettem, nem változott semmi. Évről évre nő a felelősség, de számomra nem fontos, ki viseli a karszalagot, a lényeg, hogy megértsük egymást a pályán.”

Müller a Bajnokok Ligájával kapcsolatban elmondta: ismét a favoritok között emlegetik a Bayern Münchent, de a negyeddöntőben és az elődöntőben már nagyon kiegyenlített párharcok vannak, sokszor a szerencse is fontos szerepet játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik