Hertha: a vártnál radikálisabban alakítja át a keretet Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 08:00
null
Sandro Wagner (balra), a létszámfelettiek egyike (Fotó: bild.de)
A Bild úgy tudja, hogy Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője hat labdarúgó játékára nem számít a jövőben. A lap úgy értékeli, hogy ez a vártnál radikálisabb átalakítása a keretnek.

A Bild névsort is közöl a szabadon igazolható játékosokról, ezek szerint Rune Jarstein (30 éves), Sascha Burchert (25), Peter Niemeyer (31), Johannes van den Bergh (28), Ronny (29) és Sandro Wagner (27) sem fért bele a szakmai stáb elképzeléseibe a jövőben.

Többségüknek azért kell távozniuk, mert a keretben vannak náluk jobbak, Dárdaitól így kevés játéklehetőséghez jutnának, létszámfelettiekké váltak.

Mind közül Ronny átigazolásáról írtak eddig a legtöbbet, érte ugyanis már konkrét ajánlatok is befutottak. Az első, kínai viszont már rövidre is zárult. Az érintett klub, a Csangcsun Jataj – Elek Ákos és Huszti Szabolcs klubja – kétmillió eurós ajánlatot tett, de az üzlet nem köttetett meg, mert Ronny nem fogadta el a 1.5 millió eurós – plusz egyéb kedvezmények, lakás, autó és repülőjegyek – fizetést. A Jataj új célpontja a Villarreal 33 éves középpályása, Cani. Rony és a Hertha most a dubai vonalra összpontosít.

Sajtóhírek szerint a berlini együttesnek két magyar kiszemeltje is van a nyári erősítések között, Dzsudzsák Balázs és Dibusz Dénes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik