BVB: Reus nem látja értelmét, hogy a Barcába szerződjön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 14:30
Nincs róla meggyőződve, hogy stabil helye lenne a kezdőcsapatban, ezért nem érzi indokoltnak, hogy a Barcelonába igazoljon Marco Reus, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Borussia Dortmund (egyik) legértékesebb játékosa.

Mint ismert, a Barcelona a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése értelmében az idén nem regisztrálhat a keretébe új játékost. Ez azt jelenti, hogy a katalánok a nyári átigazolási időszakban ugyan igazolhatnak futballistákat, de 2016. január elsejéig az adott labdarúgó nem léphet pályára hivatalos mérkőzésen a katalán klub színeiben.

A Chelsea, a Manchester United és a Real Madrid által körbeudvarolt Marco Reus ettől függetlenül sem szeretné Barcelonában folytatni pályafutását, ugyanis nem látja értelmét.

„Melyik poszton kapnék szerepet egy olyan csapatban, melyben Lionel Messi, Luis Suárez és Neymar alkotja a támadósort?” – tette fel a költői kérdést Reus.

A mértékadó transfermarkt.de által 50 millió euróra taksált német válogatott klasszis a mostani szezon végén 25 millió euróért kivásárolható 2017-ig érvényes szerződéséből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik