Bayern: „Lewandowski kell az Arsenalnak és az MU-nak”

Vágólapra másolva!
2015.02.18. 10:55
Dietmar Hamann, a Bayern München labdarúgócsapatának korábbi játékosa szerint az Arsenalnak, a Liverpoolnak, valamint a Manchester Unitednek is olyan csatárra lenne szüksége, mint Robert Lewandowski.

A Borussia Dortmundtól szerződtetett lengyel mindössze 15 percet kapott a kispadról beszállva a Sahtar Doneck elleni keddi Bajnokok Ligája-meccsen, a korábbi Bayern-játékos, Dietmar Hamann pedig fejben már el is adta a támadót, aki szerinte Angliában jobban érezné magát.Dietmar Hamann pedig fejben már el is adta a támadót, aki szerinte Angliában jobban érezné magát.

„Lewandowski elképesztő, jelenleg a világ legjobb csatára, de Pep Guardiola stílusa nem fekszik neki. Ha minimális esélyt látnék klubvezetőként a lengyel megszerzésére, bankot robbantanék és azonnal lecsapnék rá. A Manchester United, a Liverpool és az Arsenal is tökéletes lenne számára” – mondta a 2011-ben visszavonuló Hamann, aki pályafutása alatt több mint száz alkalommal húzhatta fel a Bayern és a Liverpool mezét is.

„Münchenben egyszerűen nem ott, és nem úgy játszik, ahogy kellene. Nem kap elég labdát, így nem tud annyi helyzetet kialakítani. A bajoroknak nem ilyen csatárra van szükségük…” – tette hozzá Hamann.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik