Hamburg: sokat próbált helyi harcos Stieberék új igazgatója

Vágólapra másolva!
2014.06.11. 12:31
A várakozásoknak megfelelően Dietmar Beiersdorfer lett a Stieber Zoltánt foglalkoztató Hamburger SV új sportigazgatója – jelentette be szerdán a német labdarúgó-bajnokság élvonalában (Bundesliga) szereplő klub.

Az egyszeres német válogatott játékos 1986 és 1992 között 174 Bundesliga-mérkőzést játszott a HSV-ben, és a hamburgi klubnál (2003–2009) kezdte sportigazgatói karrierjét is. Távozása után az osztrák Salzburg, majd 2012-től mostanáig az orosz Zenit sportigazgatójaként dolgozott.

Beiersdorfer első megszólalásában arról beszélt, hogy fő feladatának a csapatszellem erősítését tekinti. Fontosnak tartja, hogy a játékosok profin és a klub iránti alázattal végezzék munkájukat, mert a szurkolók csak így lehetnek újra büszkék a legutóbbi szezonban a bennmaradásért harcoló, patinás csapatra.

Mint arról beszámoltunk, a német sajtóban megjelent: Beiersdorfer elődje, Oliver Kreuzer már annak tudatában tárgyalt Stieber Zoltán szerződtetéséről, hogy tudta, távoznia kell a posztról, és ebből a klubon belül vita kerekedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik