Bayern: Nem garantálhatom, hogy maradok - Müller

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.06. 15:26
A Bayern München labdarúgócsapatának támadója, Thomas Müller a német Bild magazinnak elmondta, nem tervezi a távozását. Azt azonban nem tudja megígérni, hogy mindig a bajoroknál fog játszani.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Müller boldogtalan a reméltnél kevesebb játéklehetőség miatt, azóta pedig egyre több pletyka került napvilágra róla (elsősorban a Manchester Unitedet hozták szóba vele kapcsolatban). Ezekről az értesülésekről nyilatkozott a német játékos.boldogtalan a reméltnél kevesebb játéklehetőség miatt, azóta pedig egyre több pletyka került napvilágra róla (elsősorban a Manchester Unitedet hozták szóba vele kapcsolatban). Ezekről az értesülésekről nyilatkozott a német játékos.

„Nem én találom ki ezeket a híreszteléseket, így kommentálni sem tudom őket – mondta Müller. – Mondjuk úgy, hogy biztosan nem készülődöm a távozásra, de azt nem garantálhatom, hogy ez mindig így lesz.”

Müller azt is elmondta, hogy nagyon csalódott a Real Madridtól elszenvedett vereségeket követő BL-búcsú miatt, de elismeri, hogy ellenfelük föléjük kerekedett. A vb-vel kapcsolatban is megszólalt a támadó.

„Biztosan nem nyaralni megyünk Brazíliába. Németország esélyes, de Brazília, Spanyolország, Argentína és Olaszország is az, Hollandia pedig a titkos favorit. Szeretném ismét megnyerni az Aranycipőt a világbajnokságon, még akkor is, ha ez most nem is reális. Ahhoz egy kis szerencsére is szükség van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik