Schalke: Pukki Huntelaar sérülése miatt mégis marad?

Vágólapra másolva!
2013.08.20. 07:30
Klaas-Jan Huntelaar sérülése meghiúsíthatja a finn Teemu Pukki eligazolását a Schalkétól. Az új idény elejére Huntelaar és Szalai Ádám mögé, harmadik számú csatárrá „lefokozott” játékos iránt a skót Celtic érdeklődik, de mivel a holland egy hónapig harcképtelen lesz, és csak hetekkel az átigazolási időszak szeptember 2-ai zárása után térhet vissza, Pukki legalább januárig Gelsenkirchenben maradhat.

A finnek 2014 nyaráig szóló szerződése van a Schalkéval, amely most még kaphat érte pénzt, ha eladja. ACeltic vezetői már korábban közölték, hogy érdeklődnek Pukki iránt, és Neil Lennon menedzser hétfőn elmondta, kissé változott a helyzet. ACeltic vezetői már korábban közölték, hogy érdeklődnek Pukki iránt, és Neil Lennon menedzser hétfőn elmondta, kissé változott a helyzet.

„Pukkiért már Huntelaar sérülése előtt megtettük az ajánlatunkat, s bár remélem, a hétvégi események nem változtatják meg a helyzetet, biztosan nem, válnak a javunkra – mondta Lennon. – A klub vezetősége mindenesetre más csatárok iránt is érdeklődik, mindenre felkészültünk."

Az sem jó hír a Celtic számára, hogy Huntelaar sérülése miatt megnőtt annak az esélye, hogy Pukki pályára lép a PAOK elleni BL-selejtezőben, így ha a Celtic is sikeresen veszi a kazah Sahtyor Karagandi elleni selejtezőt, a finnre akkor sem számíthat a csoportkörben, ha szerződteti.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik