Mainz: már a Szalaiért kapott milliók költését tervezik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.25. 15:47
„Meg vannak számlálva Szalai Ádám napjai a Mainznál” – írja a Kicker magazin internetes kiadása, utalva arra, hogy a magyar válogatott labdarúgó minden bizonnyal a Schalke 04-hez igazol. A hírek szerint az átigazolás napokon belül hivatalossá válik, a gelsenkircheniek állítólag nyolcmillió eurót fizetnek a 25 éves támadóért.

A Mainznál a legfőbb téma Szalai Ádám ügye, a magyar válogatott csatár (aki a mögöttünk hagyott szezonban 13 találattal házi gólkirály lett) a hírek szerint napokon belül a Schalke 04 játékosa lehet, méghozzá nyolcmillió euróért. Szalai mellett Andreas Ivanschitz utódját is meg kell találnia a klubnak, ő minden bizonnyal a spanyol Levantében folytatja. Emellett balhátvédet is igazolnia kell a Mainznak.

A Kicker beszámolója szerint a Szalaiból kapott pénzből igazolhat a Mainz három játékost is. Az egyik kiszemelt Okazaki Sindzsi, a VfB Stuttgart támadója, aki másfél millió euróért érkezhet. A másik kiszemelt szintén egy ázsiai játékos, a dél-koreai Csa-Csheol Koo, akitől azonban a VfL Wolfsburg nem szeretne megválni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik