A tavalyi meglepetés után ezúttal már szenzációt szolgáltatnának

Vágólapra másolva!
2007.08.24. 20:56
Bizonyosan kellemes emlékei vannak Huszti Szabolcsnak Münchenről, hiszen az előző idényben a Hannover a magyar légiós góljával győzte le a Bayernt 1–0-ra. Szombaton az északnémet csapat újból a bajorok vendégeként játszik, és a tavalyinál talán még nehezebb feladata lesz, ha pontot, pontokat akar szerezni.
Huszti Szabolcs
Huszti Szabolcs
Huszti Szabolcs
Huszti Szabolcs

Huszti Szabolcs nevét tavaly november 8-án jegyezhették meg igazán a német futballszurkolók, amikor a 28-szoros magyar válogatott a Hannover színeiben győztes gólt szerzett a Bayern ellen.

Habár nem ez volt a játékos első Bundesliga-találata, mégis talán a legfontosabb, hiszen az akkor utolsó helyezett Hannover a megszerzett három pont segítségével kezdte meg a felkapaszkodást a tabellán.

A labdarúgó elmondása szerint meg sem fordult a fejükben, hogy feltartott kézzel lépjenek pályára az Allianz Arenában, de tény: a nyáron megerősödő Bayern a favorit. A hannoveriek honlapja úgy fogalmaz: ha a tavalyi diadal meglepetés volt, az idei szenzáció lenne.

A szombaton megjelenő Nemzeti Sportban interjút olvashat Huszti Szabolccsal. A válogatottbeli szerepléstől év végéig eltiltott középpályás a Bayern elleni esélyekről beszél, de nem vette zokon, hogy a szerdai, olaszok elleni szerdai diadalt is szóba hoztuk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik