Szalai Ádám lesz Marco Rossi jobbkeze; klub-vb-döntőben a Veszprém

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.10.01. 23:40

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

 

Marco Rossi keretet és stábot hirdetett. A kapitány munkáját a jövőben szinte biztosan a 86-szoros válogatott Szalai Ádám segíti majd Laczkó Zsolt helyett, Gulácsi Péter saját kérésére távol marad az NL-meccsektől, Szűcs Kornél személyében a Plymouth-ból újonc is tagja a keretnek, Sallai Roland állapota miatt viszont nem kell aggódni.

Nagy hagyományú klub látogat csütörtökön a Fradihoz: a Tottenham. A kétoldalas címlapsztori a soros Európa-liga-ellenfél rendkívül gazdag rég- és közelmúltját, legnagyobb sztárjait és magyar vonatkozásait is tálalja.

…és BL-forduló beharangozókkal (Szoboszlai, Gulácsi és Orbán is a fedélzeten) és tudósításokkal két oldalon.

Hosszabbításban legyőzte a Barcát, és a Magdeburg ellen klub-vb-döntőt vívhat a Veszprém. Az Egyiptom „új adminisztratív fővárosában” zajló, ellentmondásos színvonalú tornát először nyerheti meg a szabadkártyával a mezőnybe kerülő magyar bajnok – méghozzá csütörtök este.

Pusztai Liza csak lassan emészti meg, hogy csúnyán elrontotta a párizsi olimpiát. A kétszeresen világbajnoki címvédő magyar női kardválogatott alapembere Kovács Erikának elmondta, hogy folyamatos pánikrohama volt a játékokon, és ez a páston sem múlt el – a rengeteg negatív véleményt pedig már csak azért sem tudta kiszűrni, mert sajnálatos módon folyamatosan figyelte a közösségi oldalakon a reakciókat. De most már kezdenek leülepedni benne a történtek, és reméli, hogy a vk-versenyeken újra a régi Pusztai Lizát láthatjuk majd.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik