17-edszer nyert sorozatban derbit a Fradi; Búcsú Oftedaltól, Hansentől és Karabatictól

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.08.17. 23:49

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

 

A hosszabbításban döntötte el az évad első derbijét a Fradi. Kehinde gólja sorozatban a 17. derbigyőzelmet eredményezte, de volt itt minden: füstköd, tripla VAR-ozás vélt kezezések miatt, pályán kívüli piros lap, negyedóra hosszabbítás és persze maszkban újra pályára léphetett az Eb-n megsérülő Varga Barnabás is. Címlapsztori két oldalon – további NB I-es tudósítás és beharangozók három oldalon.

Szoboszlai Dominik és a Liverpool győzelemmel nyitotta az idényt. Az újonc Ipswich Town otthonában aratott sikerről már angol lapvéleményekkel dúsított nagytudósítás az NS-ben.

Korszakos sztároktól búcsúzik a világ kézilabdája. A párizsi olimpián a dánok és a norvégok aranyérmével fejezte be pályafutását Mikkel Hansen, illetve Stine Oftedal, Nikola Karabatic pedig hazai, francia közönség előtt hagyta abba. Szendrei Zoltán tripla portréja.

Kiss Dávid szerint a Fehérvár kerete erősebb, mint tavaly. Az osztrák ligára készülő hokisok lassan már belakják új csarnokukat, és készülnek a Bajnokok Ligájára is. Beke Zsombor és Kapolcsi-Szabó Bence interjúja.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik