Csányi Sándor: Nem volt kapitánykérdés; A válogatott mindent visz a tv-ben

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.07.17. 23:35

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

 

Csányi Sándor elsőként a Nemzeti Sportban értékelte az Eb-t. A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke Szöllősi Györgynek adott exkluzív interjújában beszélt Marco Rossiról, Szoboszlai Dominikról, a VAR-ról és arról is, hogy mekkora esélyt lát a 2026-os világbajnokságon való magyar részvételre.

Az elsőt 50-en látták, a rekord 2.8 millió – a válogatott a tv-nézők kedvence. Csillag Péter összeállításából kiderül, hogy az 1957. decemberi debütálástól hogyan jutott el a magyarországi sporttelevíziózás idáig, hogy a labdarúgó-válogatott mérkőzései már a sporton kívüli közegben is extra nézettségeket hoznak. Címlapsztori két oldalon.

A Német Futballmúzeumban a legkitüntetettebb helyen 1954 áll. Gyenge Balázs Dortmundban bejárta a négyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok nemzet legnagyobb labdarúgó-kiállítását, és lenyűgözték a látottak.

Lando Norris Herendi-sisakban készül a Hungaroringre. A hétvégén Budapestre figyel a világ, és a tavaly trófeát törő brit pilóta az idén a díjat gyártó cég motívumaival a sisakján „vezekel”…

Nádas és Tótka aranyra hajt, női pólósaink az utolsó simításokat végzik a párizsi indulás előtt, Helebrandt Máté gyalogló a negyedik olimpiájára készül: olimpiai visszaszámláló két oldalon.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik