NS: Nagy szívvel küzdöttünk – él a remény!; Továbbra is tombol a Ronaldo-mánia

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2024.06.24. 01:18
 

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Válogatottunk előtt több lehetőség adódott – a mérkőzés hajrájában Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, hordágyon vitték le a pályáról –, a hosszabbítás perceiben aztán siker koronázta az erőfeszítéseinket, egy remek kontra végén Csoboth Kevin góljával nyertünk, s ezzel életben maradtak a továbbjutási reményeink

Továbbra is tombol a Ronaldo-mánia. Noha „csak” egy gólpasszt adott, szinte kizárólag Cristiano Ronaldóra vetül a rivaldafény a portugál válogatott győzelme után, pedig a válogatott nemcsak a továbbjutást, hanem a csoportelsőséget is kivívta.

Túlterheltség miatt futballoznak fásultan az angolok? Gareth Southgate szerint a játékosok fizikai állapota nem elégséges ahhoz, hogy csapata folyamatosan letámadja az ellenfelet.

Győztes góllal is „üzent” Amer Gojak: Hiba volt lemondani rólam. A korábbi edzőről, Dejan Sztankovicsról nem akar beszélni, a felkészülés első napja óta csakis az előtte álló új lehetőségre összpontosít – Gojak ismét alapembere lenne a Ferencvárosnak.

Nehéz két éven van túl a balátlövő Szita Zoltán, aki az olimpiára készül a kézilabda-válogatottal. Úgy érzi, sokat fejlődött Szegeden, de Plock olyan neki, mintha hazatérne. A nemzeti csapattal átélt élmények miatt pedig sikeresnek érzi az elmúlt időszakot.

Jackl Vivien: Tudom, mit tudok. Noha elsősorban Los Angeles volt a cél, a tatabányai „kislány” már áprilisban beúszta magát a párizsi csapatba – aztán a belgrádi Európa-bajnokságon a 400 vegyes mellé odatette még az 1500 gyorsot is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik