Csoboth kétezerszer nézte meg a gólját; Boczkó Eb-értékelése olimpiai szemmel

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.06.24. 23:51
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Boldogok vagyunk, aggódunk Varga Barnabásért, és reménykedünk. A magyar labdarúgó-válogatott hihetetlen vasárnap esti győzelme után a főszereplők bőséggel megosztották érzéseiket a Nemzeti Sport kiküldött munkatársaival – Csoboth Kevin arról beszélt, hogy vagy kétezerszer megnézte már a csapatbuszon a gólját, és hogy mennyire hálás az újpestieknek; Marco Rossi büszke első Eb-győzelmére; Csoboth, Szoboszlai és Varga apuka pedig fiaik góljáról, izomfáradságáról és sérüléséről osztotta meg gondolatait az olvasókkal, miközben a skótok majdnem felrobbannak az idegtől… Címlapsztori öt oldalon.

A holland futball aranytartaléka Suriname-ból érkezik. A C-csoport keddi zárása előtt a Ruud Gullitékkal az egykori gyarmatról érkező holland zsenik mai utódjait vette górcső alá Saliga Norbert.

Európa-bajnokságok után a vívók és az úszók. Boczkó Gábor még az olimpiai csapathirdetés előtt, Sós Csaba már az után értékelte a mieink bázeli, illetve belgrádi szereplését – minden mondatukból süt, hogy Párizs mennyire közel van…

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: A kiemelt futballakadémiák körképével, a dzsúdós Mamira Lucával és Áts Bertalannal, a hónap utánpótlásedzőjével.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik