Ivan Perisic a 25-szörös holland bajnokcsapatban köthet ki

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.09.17. 17:53
Ivan Perisic az idei Európa-bajnokságon (Fotó: Getty Images)
Helyi sajtóértesülések szerint a holland címvédő PSV tanulmányozza a klasszis horvát labdarúgó, a jelenleg klub nélküli Ivan Perisic szerződtetésének lehetőségét.

Az Eindhovens Dagblad azt is tudni véli, hogy az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálat még kedden megtörténhet, sőt a közösségi médiába olyan fotó is felkerült, amely a PSV stadionjának közelében készült Ivan Perisicről.

A horvát labdarúgó szerződtetését képességein túl indokolná, hogy az eindhoveniek bal oldalon bevethető két játékosa, Mauro Júnior és Fredrik Oppegaard sérült, Perisic rövid távon pótolhatná őket. Jelenléte jól jönne a későbbiekben is, hiszen a rutinos mexikói szélső, Hirving Lozano januártól az új MLS-csapat, a San Diego FC játékosa lesz.

A 35 éves, 136-szoros válogatott Perisic néhány hete szakított a Hajduk Splittel, jelenleg szabadon igazolható. Pályafutása hajnalán futballozott a Benelux-államokban (2009 és 2011 között a belga FC Bruges labdarúgója volt), onnan igazolta le a Dortmund, és indult be több mint egy évtizedes topligás karrierje (a későbbiekben Wolfsburg, Inter, Bayern München, Tottenham).

A PSV öt forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a holland bajnoki tabellát, és kedd este a Juventus vendégeként kezdi meg BL-szereplését.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik