Landon Donovan lett az amerikai női bajnoki címvédő edzője

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.08.17. 08:50
null
Az Egyesült Államok női bajnokcsapatánál, a San Diego Wave FC-nél az amerikai labdarúgás legendája, Landon Donovan vette át a vezetőedzői posztot – ideiglenes jelleggel.

 

Az Egyesült Államok női bajnokcsapata, a San Diego Wave FC nem éppen címvédőhöz méltóan szerepel ebben az idényben: 16 forduló után három győzelem mellett hat döntetlen és hét vereség az együttes mérlege, ami a 10. helyre elég, tehát jelenleg a csapat nincs a rájátszást jelentő első nyolcban. A  klub vezetősége ezért a váltás mellett döntött, s a június közepe óta ideiglenes vezetőedzőként ténykedő Paul Buckle helyére kinevezte az öt éve visszavonuló korábbi kiváló támadót, Landon Donovant – egyelőre az évad végéig, szintén ideiglenes jelleggel.

„Nagy öröm számunkra, hogy Landon csatlakozik a csapathoz az idény végéig. Tapasztalatával, rutinjával és a nemzetközi téren szerzett tudásával segíthet a klubnak kiharcolni a célját: bejutni a rájátszásba és küzdeni a címvédésért” – fogalmazott a San Diego Wave általános igazgatója, Camille Ashton a klub hivatalos honlapjának.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik