Giroud és Lloris klubja csábítja Amerikába Griezmannt

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.07.26. 21:52
Lehet, hogy Griezmann azon gondolkodik: menjen vagy maradjon? (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) érdekelt Los Angeles FC szeretné szerződtetni a francia válogatott Antoine Griezmannt.

 

A francia L'Équipe lapra hivatkozva számolt be róla a spanyol AS, hogy a Los Angeles FC tárgyalásban áll az Atlético Madrid világbajnok támadójával. Az amerikai klub célja, hogy vagy idén nyáron, vagy jövőre szerződtesse Antoine Griezmannt, aki korábban beszélt már arról, hogy egyszer szívesen futballozna az Egyesült Államokban.

A szintén francia Olivier Giroud-t és Hugo Llorist foglalkoztató kaliforniai klub állítólag hetek óta egyeztet a 33 éves játékos nővérével és egyben ügynökével, Maud Griezmann-nal, illetve ügyvédjével, Sevan Kariannal. A még nyaralását töltő támadó szerződésében elvileg olyan záradék szerepel, ami alapján a vevő 10 millió euróért megszerezheti a játékjogát. Ez a kitétel 2022-ben került be Griezmann szerződésébe, amikor 2026-ig hosszabbított, cserébe belement, hogy csökkentsék a fizetését.

Tehát még két évig él a szerződése az Atléticónál a ballábas játékosnak, és a madridi klub, ideértve Diego Simeone vezetőedzőt, mindenképp szeretné, ha maradna, mivel a következő idényben is fontos szerepet szánnak neki a „matracosoknál”.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik