Videó: ritkán látott góllal nyert a 97. percben az Atlanta

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.06.30. 10:02
Nem mindennapi góllal nyert az Atlanta (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerinti vasárnap hajnali játéknapja. Jordi Alba távolról lőtt bombagólt, míg Jamal Thiare szemfüles gólt szerzett.

Mint beszámoltunk róla, az Inter Miami 2–1-re nyert a Nashville vendégeként. A Copa Américán szereplő Lionel Messi hiányában egy másik korábbi FC Barcelona-játékos, Jordi Alba lőtt látványos gólt. A szögletnél pont a spanyol játékoshoz fejelték ki a labdát a Nashville védői, Jordi Alba mellel maga elé tette, majd ballal húsz méterről a bal felső sarokba bombázott.

Jamal Thiaré gólja egy más szempontból volt különleges. Az Atlanta 1–1-re állt a Toronto ellen, amikor a 97. percben kapuskirúgással jöttek a kanadaiak. Luka Gavran előreküldött mindenkit, majd kigurította maga elé a labdát. Nem vette észre, hogy mögötte elbújt Jamal Thiaré, aki csak arra várt, hogy a kapus kezét elhagyja a labda. A szenegáli a kapus holtteréből előrelépve lecsapott a labdára és 16 méterről az üres kapuba emelte. Ezzel a 97. percben az Atlanta megnyerte a találkozót és pontszámban utolérte a Torontót.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik