Bellingham, Mbappé, Foden és egy váratlan név a Sofascore álomcsapatában

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.05.29. 13:33
Phil Foden, Jude Bellingham és Rodri is bekerült az év csapatába (Fotó: Getty Images)
A sofascore.com az öt topligából összeállította a legmagasabb értékelést kapó játékosok álomcsapatát. A sok sztár mellett egy meglepő név is bekerült.

 

A sofascore.com összerakta az idényen belül a legjobb értékelést kapó labdarúgók álomcsapatát. A 11 játékosból négyet ad a Premier League, hármat a német Bundesliga és kettőt a spanyol La Liga. A Serie A és a Ligue 1 egy-egy játékossal képviselteti magát.

A támadóknál Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Harry Kane (Bayern München) és Bukayo Saka (Arsenal) került be. A középpályán az angol bajnok Manchester City duplázik, ugyanis Rodri és Phil Foden is bekerült. A két City-játékost Jude Bellingham, a spanyol bajnok Real Madrid kulcsjátékosa egészíti ki, aki 8.05-ös átlagértékelésével a csapat legjobbja.

A védelem bal oldalán a Leverkusenből Álex Grimaldo került be, míg a két középső védő Virgil van Dijk (Liverpool) és Sergio Ramos (Sevilla), a jobb oldalon pedig Joshua Kimmich (Bayern München) található. Az álomcsapat legmeglepőbb neve a kapus Michele Di Gregorio. A Monza kapusa 12 mérkőzést hozott le kapott gól nélkül.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik