Messi és Suárez is betalált, negyeddöntős az Inter Miami

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.14. 09:23
Luis Suárez és Lionel Messi is egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét az Inter Miami sikeréből (Fotó: Getty Images)
Bejutott a negyeddöntőbe az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) Bajnokok Ligájában a Lionel Messi és Luis Suárez vezérelte Inter Miami, miután a Nashville FC elleni nyolcaddöntő visszavágóját 3–1-re megnyerte a floridai csapat.

Az Inter Miami az idegenbeli odavágót a nyolcszoros aranylabdás argentin és az uruguayi támadó góljainak köszönhetően tudta 2–2-es döntetlenre menteni, a hazai visszavágó pedig már jobban sikerült a vendéglátónak. 

Az Inter Miami vezető góljára sem kellett sokat várni: Jordi Alba, Lionel Messi és Luis Suárez összjátéka után utóbbi szerzett előnyt a 8. percben, majd a 23. percben Diego Gómez átadását Messi juttatta a kapuba. 2–0

LUIS SUÁREZ GÓLJA

LIONEL MESSI GÓLJA

A második félidőben lecserélte Messit Tata Martino, a cseréje, Robert Taylor nem sokkal később a meccset és a párharcot is eldöntötte, amikor Suárez beadását bólintotta a kapuba.

ROBERT TAYLOR GÓLJA

A hajrában ugyan szépített a Nashville, ez csak szépségtapasz volt a vendégeknek, az Inter Miami 5–3-as összesítéssel jutott be a negyeddöntőbe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik