A nyártól újra szeretnék edzősködni – José Mourinho

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.03.25. 16:32
F1 Grand Prix of Saudi Arabia
José Mourinho legutóbb a MotoGP portugál nagydíján tűnt fel (Fotó: Getty Images)
A hétvégén Portugáliában rendezték a MotoGP-versenysorozat legújabb nagydíját, ahol sztárvendéként vett részt José Mourinho. A portugál tréner jelenleg „munkanélküli”, de szavai szerint alig várja, hogy a nyártól ismét munkába álljon.

Mint ismert, José Mourinhót január 16-án menesztették legutóbbi csapatától, az AS Romától, amely távozása után megtáltosodott Daniele De Rossi irányítása alatt. A portugál sztáredzőt több csapattal szóba hozták a római távozását követően, legutóbb a Bayern Münchennel, amely korábban már bejelentette, hogy a jelenlegi vezetőedző, Thomas Tuchel az idény végén elhagyja az együttest.

A Moto GP futama után egyebek mellett erről is beszélt Mourinho: „Nem tudok semmit a Bayern München érdeklődéséről. Jelenleg szabad vagyok, de a nyártól újra szeretnék edzősködni, teljesen mindegy, hogy melyik csapatnál – mondta a szakember, akit arról is kérdeztek, hogy vállalna-e újra munkát szülőhazájában, Portugáliában. – Soha ne mondd, hogy soha, különösen a labdarúgásban. A futball az életem, bármelyik csapatot hajlandó vagyok elvállalni, éppen ezért nem zárok ki semmilyen lehetőséget. Nagyon szeretnék már visszatérni.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik