A DAC kikapott az utolsó felkészülési mérkőzésén

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2024.02.03. 17:07
Kikapott a DAC (Fotó: Duducz Tibor)
A téli felkészülési időszak utolsó mérkőzésén a DAC a Mol Arénában 1–0-s vereséget szenvedett a Zlíntől, amely a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az utolsó előtti helyet foglalja el.

Tipikus felkészülési meccset látott a Mol Aréna közel ezer nézője. Küzdelem, kemény párharcok jellemezték a találkozót, és csak nagyon kevés szemre tetszetős akciót láthattak a szurkolók. Egyedül Vitális Milán megmozdulásai, lövései jelentettek üde színfoltot a főpróbán. A Dunaszerdahely mezében lehetőséget kaptak az újonnan érkezett játékosok, akik egyelőre nem jelentenek erősítést. A mérkőzés egyetlen gólját egy kapu előtti tömörülés után a 85. percben Jakub Cernin szerezte.

„Sajnos, ma nem jött ki a lépés. Azon vagyok, hogy ha rossz a főpróba, akkor az előadás remekül sikerül. Biztos vagyok benne, hogy jövő héten a Szakolca elleni bajnokin egy egészen más DAC-ot fognak látni a szurkolóink. Szinte biztos vagyok benne, hogy győzelemmel kezdjük a Nike Liga tavaszi idényét” – nyilatkozta lapunknak Vitális Milán. 

Xisco Munoz, a hazaiak mestere a találkozó előtt a DAC-nak kijelentette, hogy a mai meccsen szeretnék megmutatni, min dolgoztak a felkészülés alatt, hogy hová jutottak. A ma látottak alapján fanyar arckifejezéssel indultak haza a csapat szurkolói.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik