Felkészülés: Vitális Milán gólt szerzett a DAC-ban a Somorja ellen

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2024.01.31. 17:19
null
Sima győzelmet aratott a DAC felkészülési mérkőzésen (Fotó: Duducz Tibor)
A DAC a harmadik téli felkészülési mérkőzésén 4–1-re legyőzte a másodosztályú Somorját.

 

A felhős, hűvös időben az első gólt Vitális Milán szerezte, aki szabadrúgásból mesterien csavart huszonöt méterről a jobb alsó sarokba a 23. percben. Az első félidőben Matej Trusa növelte a hazaiak előnyét.

A dunaszerdahelyi mester, Xisco Munoz már korábban jelezte, hogy a megterhelés egyenlő arányú szétosztása miatt két eltérő tizenegy kap szerepet a találkozón – így is lett, a szünetben jött a sorcsere. A második félidő elején egy védelmi megingás után a Somorja szépített, majd az utolsó percekben Matija Krivokapics és Bartol Barisics is betalált, így alakult ki a 4–1-es végeredmény.

A Dunaszerdahely mezében a második félidőben kapott lehetőséget Keresztes Krisztián. Lapunk úgy értesült, az ETO FC csapatkapitánya a tavaszi idényt a sárga-kékeknél tölti.

,,Boldog vagyok, hogy megszereztem idei első gólomat. Külön öröm számomra, hogy rögzített helyzetből voltam eredményes, ezeket ugyanis sokat gyakoroltam. A játékunkon érezhető volt, hogy még tart a felkészülés, de igyekeztünk megvalósítani az edzői stáb elképzeléseit. Szombaton a főpróba vár ránk, majd jövő héten folytatódik a bajnokság” – mondta Vitális Milán a lefújás után.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DAC–Somorja 4–1 (Vitális 23., Trusa 37., Krivokapics 80., Barisics 83., ill. Urban 57.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik