IFFHS: nem került be a top 10-be, Cristiano Ronaldo reagált

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.29. 14:40
null
Cristiano Ronaldo is reagált arra, hogy az IFFHS-nél nincs ott 2023 tíz legjobbja között (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS nemrég kihirdette, ki volt a 2023-as év tíz legjobb futballistája. A listát megosztó portugál lap, az A Bola Instagram-oldalán most az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo is reagált.

Mint ismert, az IFFHS-nél a Manchester Cityvel triplázó norvég gólvágót, Erling Haalandot látták a legjobbnak, megelőzve Kylian Mbappét és Lionel Messit. A lapnál a legjobb tíz közé bekerült még Rodri (Manchester City), Jude Bellingham (Borussia Dortmund/Real Madrid), Kevin De Bruyne (Manchester City), Harry Kane (Tottenham/Bayern München), Bernardo Silva (Manchester City), Vinícius Júnior (Real Madrid) és Lautaro Martínez (Inter) is, de nincs ott a listán az ötszörös aranylabdás portugál sztár, Cristiano Ronaldo, aki a 2023-as naptári évet 53 góllal zárta az Al-Naszrban, ráadásul hazája válogatottját 10 góllal segítette csoportelsőséghez az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Cristiano Ronaldo most a portugál lap, az A Bola Instagram-oldalán három nevetős emojival és egy nevetős, majmos hangulatjellel reagált arra, hogy nincs ott az IFFHS legjobbjai között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik