Liga 2: Bukarestben veszített az FK Csíkszereda

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2023.11.13. 18:58
null
Fotó: fkcsikszereda.ro
A román másodosztály két vártnál gyengébben szereplő csapatának mérkőzésén a Steaua kihasználta az FK Csíkszereda védelmének egyetlen hibáját.

 

Alig pár száz néző lézengett hétfő délután a két éve átadott, 31 ezres Ghencea Stadionban, ahol a bukaresti kemény mag magyarellenes rigmusokkal „köszöntötte” a székelyföldi csapatot. A hangulat hiánya a játékon is meglátszott, egy korai hazai helyzetet leszámítva eseménytelenül peregtek a percek. A csíki védelem nem jött zavarba a Steaua mezőnyfölényétől, támadásban viszont túl óvatos volt az FK, amely az első félidőben kapura sem lőtt.

A mérkőzést egy saját térfélen eladott szeredai labda döntötte el, amellyel a Steaua gyorsan kipasszolta a vendégek védelmét, kihagyhatatlan helyzetbe hozva Bogdan Chipirliut.

A csíki csapat anyaországi futballistái közül Szabó Bálint és Kelemen Dávid végigjátszotta a mérkőzést, Makrai Gábort a 71. percben váltotta Jelena Richárd, és ekkor állt be Babati Benjámin is. Nagy János és Pintér Bence végig a kispadon ült.

ROMÁN LIGA 2
13. FORDULÓ
CSA Steaua–FK Csíkszereda 1–0
(Chipirliu 78.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik