Kép: Orbán Viktor Varga Rolanddal pacsizott a Sepsi meccse után

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.07.22. 10:51
null
Orbán Viktor Varga Rolanddal pacsizott (Fotó: Facebook)
Mint megírtuk, a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Superliga) 2. fordulójában a Sepsi OSK 1–0-ra megverte az FCU Craiovát, így győzelemmel hangolt a csütörtöki Ekl-selejtezőre, amelyen a CSZKA Szófia vendége lesz. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is, aki a Sepsi 24-szeres magyar válogatott támadójával, Varga Rolanddal pacsizott a találkozót követően.

 

 

A 8400 férőhelyes Sepsi Arénában 5015-en szurkoltak, és miként a tavalyi Ekl-selejtezőn, úgy most is ott volt a lelátón a hagyományosan a Tusványos záró napján beszédet tartó Orbán Viktor miniszterelnök, akit már a stadionon kívül is hatalmas éljenzéssel fogadtak az erdélyi magyarok.

Varga Roland az utolsó negyedórára állt be a szentgyörgyiekhez, a Ferencváros korábbi válogatott támadója a 88. percben csaknem gólt fejelt.

ROMÁN SUPERLIGA
2. FORDULÓ
Sepsi OSK–FCU Craiova 1–0 (0–0)

Sepsiszentgyörgy, Sepsi OSK Aréna, 5015 néző. Vezette: Adrian Cojocaru
Sepsi OSK: Niczuly – Otelita, D. Ciobotariu, Balasa, Dumitrescu – J. Rodriguez (Alimi, a szünetben), Paun (Aganovic, 72.) – Stefanescu (Kallaku, 84.), Matei, Damascan (Rondón, a szünetben) – Safranko (Varga, 80.).
Vezetőedző: Liviu Ciobotariu
FCU Craiova: R. Popa – Compagnucci, Paramatti, Henriques, Mascarenhas – Albu, Achim – Baeten (Negru,56.), Bauza (S. Sidibe, 82.), Van Durmen – Chitu (Bahassa, 67.).
Vezetőedző: Nicolae Dica
Kiállítva: Matei (74.) ill. Mascarenhas (45+2.)
Gólszerző: Rondón (89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik