Felkészülés: közel a klubváltás, Mané kimaradt a Bayern meccskeretéből

Vágólapra másolva!
2023.07.29. 17:46
null
Sadio Mané is Szaúd-Arábiában köthet ki (Fotó: Getty Images)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München szenegáli játékosa, Sadio Mané kimaradt a japán Kavaszaki Frontale elleni felkészülési mérkőzés keretéből. A bajorok a közösségi médiában azzal indokolták a döntést, hogy a 31 éves játékos szerződéses tárgyalásokat folytat a klubváltásról. Fabrizio Romano transzferguru szerint a szenegáli válogatott játékos már mindenben megegyezett a szaúd-arábiai Al-Naszr csapatával.

Sadio Manét a Bundesliga játékosai megválasztották az előző idény legnagyobb csalódásának. A szenegáli labdarúgó a német bajnokság előző idényében 25 mérkőzésen hétszer volt eredményes a Bayern Münchenben, öt gólpassz mellett.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a Bayern München közölte Manéval, hogy nem számít rá a következő idényben. Ezt támasztja alá az is, hogy a bajorok a Twitter-oldalukon jelentették be, hogy a szenegáli támadó kimarad a Bayern München Kavaszaki Frontale elleni felkészülési mérkőzésének keretéből. „Sadio Mané szerződéses tárgyalásokat folytat a klubváltásról, ezért ma nem szerepel a keretben” – indokolja döntését a Bayern München.


A szenegáli játékos Szaúd-Arábiában köthet ki. Fabrizio Romano tranuguru szerint a Cristiano Ronaldót foglalkoztató Al-Naszr már a Bayern Münchennel és Manéval is mindenben megállapodott, csupán a dokumentumok aláírása van hátra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik