Játékossors: a volt fradista Ramírezt 47-szeres bajnokcsapat is hívja – NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2023.06.30. 10:24
null
Cristian Ramírez gyakran jön Budapestre, a nyári szabadsága alatt is járt Magyarországon, de már vissza kellett térnie orosz klubjához (Fotó: Instagram, archív)
A Ferencváros korábbi balhátvédje, Cristian Ramírez a napokban Budapesten töltötte a szabadságát, de már visszatért orosz klubjához, az FK Krasznodarhoz, amelytől azonban távozna a nyáron. A Nemzeti Sport értesülései szerint a horvát bajnok Dinamo Zagreb és a 47-szeres görög bajnok, tavasszal bronzérmes Olympiakosz is érdeklődik iránta.

Az ecuadori válogatott Cristian Ramírez áprilisban a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt arról, hogy családjával, illetve magyar feleségével Budapestet tekintik az otthonuknak, így nem meglepő, hogy a nyári szabadsága alatt is Magyarországon tartózkodott. Az Instagram-oldalára feltöltött videó tanúsága szerint nemrég még a Dunán hajózott, az Országház előtt, de úgy tudjuk, azóta már vissza kellett térnie orosz klubjához, az FK Krasznodarhoz.

Ramírez 2017-ben szerződött a Ferencvárostól az FK Krasznodarba, amelyhez 2025-ig szóló szerződés köti, ám az említett áprilisi interjúban arról is beszélt a balhátvéd, hogy a nyáron távozna Oroszországból és szívesen visszatérne akár a Fradiba is.

Ugyanakkor Görögországból és Horvátországból származó értesüléseink szerint egyelőre a horvát bajnok Dinamo Zagreb és a 47-szeres görög bajnok, tavasszal bronzérmes Olympiakosz Pireusz érdeklődik inkább iránta. Azonban nem ígérkezik könnyűnek az egyezség az orosz klubjával, ugyanis a Transfermarkt 5 millió euróra becsüli az értékét és kulcsembernek számít, a 2022–2023-as idényben 27 bajnokin két gólt és három gólpasszt ért el a védő a bajnokságot a 6. helyen záró Krasznodarban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik